Byggfirmor i Karlshamn - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Karlshamn

Annons:
I staden Karlshamn finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 7 olika byggfirmor i Karlshamn. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Karlshamn att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Blekinge som ligger i närheten av Karlshamn.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Karlshamn hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Karlshamn samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Karlshamn kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Karlshamn

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Karlshamn. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

PM HUS & BYGG AB
Drottningg. 100
374 38 Karlshamn


Sveriges Byggindustrier
Drottningg. 83
374 38 Karlshamn


Blekinge Bygg AB
Jannebergsv. 10 A
374 32 Karlshamn


Lians Byggservice
Fridhemsg. 35
374 41 Karlshamn


Byggson, AB
Espingehamnsv. 32
374 31 KARLSHAMN


RM Bygg AB
Vekerumsv. 254
374 93 KARLSHAMN


Peab
Tubba Torg 5
374 32 Karlshamn


Fakta om Karlshamn

Karlshamn är en tätort och centralort i Karlshamns kommun i Blekinge län. Karlshamn var från början en dansk utskeppningshamn vid namn Bodekull, eller Bokull. Kung Karl X Gustav gav order om att anlägga en stad och dessutom flottbas här på grund av platsens utmärkta läge vid Östersjön.

Yta: 1 347,72 hektar
Invånarantal: 19075, år 2010

Här hittar du mer information om staden Karlshamn.

Rekommenderade byggfirmor i Karlshamn

Att hitta en byggfirma i Karlshamn som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Karlshamn som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Karlshamn som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Blekinge som du kan kontakta.