Byggfirmor i Äppelbo - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Äppelbo

Annons:
I staden Äppelbo finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 6 olika byggfirmor i Äppelbo. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Äppelbo att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Dalarna som ligger i närheten av Äppelbo.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Äppelbo hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Äppelbo samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Äppelbo kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Äppelbo

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Äppelbo. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

Äppelbo Bygg AB
Ö. Born 108
780 54 ÄPPELBO


Äppelbo Skog & Mark AB
Stensbo 16
780 54 ÄPPELBO


Dahlman, Alf Inge
Vidbäcken 3
780 54 ÄPPELBO


Byggare Dan Ahlin
Villav. 9
780 54 ÄPPELBO


Vansbro Montage & Fastighets AB
Näset 85
780 54 ÄPPELBO


Patrik Theander Bygg och Inredning
Ovanheden 82
780 54 ÄPPELBO


Fakta om Äppelbo

Äppelbo är en tätort i Vansbro kommun och kyrkbyn i Äppelbo socken, belägen omkring 15 kilometer väster om Vansbro. Orten ligger vid E16, riksväg 66. Äppelbo ligger på norra sidan av Västerdalälven och vid dess tillflöde, ån Noret.

Yta: 103,22 hektar
Invånarantal: 258, år 2010

Här hittar du mer information om staden Äppelbo.

Rekommenderade byggfirmor i Äppelbo

Att hitta en byggfirma i Äppelbo som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Äppelbo som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Äppelbo som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Dalarna som du kan kontakta.