Byggfirmor i Dala-Husby - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Dala-Husby

Annons:
I staden Dala-Husby finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 5 olika byggfirmor i Dala-Husby. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Dala-Husby att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Dalarna som ligger i närheten av Dala-Husby.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Dala-Husby hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Dala-Husby samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Dala-Husby kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Dala-Husby

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Dala-Husby. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

Kenfred AB
Brovall 210
776 96 DALA-HUSBY


Rolf Lövkvist AB
Bengtsbo 110
776 96 DALA-HUSBY


Roland Prins AB
Koberga 166
776 96 DALA-HUSBY


Sten Nilsson Byggtjänst AB
Hanåker 133
776 97 Dala


Oves Byggtjänst
Vikarbyn 227
776 97 Dala


Fakta om Dala-Husby

Husby (även Dala-Husby) är en tätort i Hedemora kommun och kyrkbyn i Husby socken som är en av Dalarnas äldsta bondebygder. Tätorten Husby omfattar bland annat Övernora, Salmakarbo, Ytternora, Smedby, Koberga, Djusa, Berga, Källsbyn och Lundbo. Smedby är ortskärnan och det är där kyrkan ligger.

Yta: 70,36 hektar
Invånarantal: 256, år 2010

Här hittar du mer information om staden Dala-Husby.

Rekommenderade byggfirmor i Dala-Husby

Att hitta en byggfirma i Dala-Husby som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Dala-Husby som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Dala-Husby som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Dalarna som du kan kontakta.