Byggfirmor i Sälen - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Sälen

Annons:
I staden Sälen finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 2 olika byggfirmor i Sälen. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Sälen att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Dalarna som ligger i närheten av Sälen.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Sälen hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Sälen samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Sälen kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Sälen

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Sälen. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

Peab
Skolv. 3
780 67 SÄLEN


B S Toresons Bygg AB
Riskav. 4
780 67 SÄLEN


Fakta om Sälen

Sälen är en tätort i Transtrands socken, Malung-Sälens kommun i Dalarna cirka 65 km nordväst om Malung. Söder om tätorten finns byn Berga, där starten av Vasaloppet sker.

Yta: 132,71 hektar
Invånarantal: 652, år 2010

Här hittar du mer information om staden Sälen.

Rekommenderade byggfirmor i Sälen

Att hitta en byggfirma i Sälen som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Sälen som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Sälen som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Dalarna som du kan kontakta.