Byggfirmor i Smedjebacken - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Smedjebacken

Annons:
I staden Smedjebacken finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 7 olika byggfirmor i Smedjebacken. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Smedjebacken att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Dalarna som ligger i närheten av Smedjebacken.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Smedjebacken hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Smedjebacken samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Smedjebacken kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Smedjebacken

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Smedjebacken. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

Bröderna Svensson Byggnads AB
Bang.
777 34 Smedjebacken


Byggbolaget I Bergslagen AB
Sparrmans v. 2
777 50 Smedjebacken


Dala Mur & Bygg AB
Starbov. 46
777 91 SMEDJEBACKEN


Bygg & Fastighets Service Ludvika
Källängsv. 51
777 91 SMEDJEBACKEN


Bärkebygdens Bygg & Måleri
Flatenbergsv. 36
777 91 SMEDJEBACKEN


Smedjebackens VVS O Villa Service
Nya Ågatan 7
777 32 Smedjebacken


Multi Bygg
Filipstad
Smedjebacken


Fakta om Smedjebacken

Smedjebacken är en tätort i södra Dalarna och centralort i Smedjebackens kommun, Dalarnas län. Orten ligger vid sjön Norra Barken cirka 4 mil söder om Borlänge och är mest känd för sin järnindustri, genom Smedjebackens Walsverk.

Yta: 1 057,81 km2
Invånarantal: 10759, år 2015

Här hittar du mer information om staden Smedjebacken.

Rekommenderade byggfirmor i Smedjebacken

Att hitta en byggfirma i Smedjebacken som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Smedjebacken som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Smedjebacken som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Dalarna som du kan kontakta.