Byggfirmor i Stånga - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Stånga

Annons:
I staden Stånga finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 8 olika byggfirmor i Stånga. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Stånga att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Gotland som ligger i närheten av Stånga.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Stånga hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Stånga samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Stånga kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Stånga

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Stånga. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

Stånga Bygg
Stånga Smissarve 331
623 60 Stånga


Byhens Bygg & Tjärstrykning AB
När Prästgården 156
623 48 Stånga


Lye Bygg AB
Lye Bosarve 505
623 61 STÅNGA


Jörgen Jakobsson Bygg, AB
Etelhem Tänglings 449
623 74 STÅNGA


När Bygg AB
När Hallute 167
623 48 Stånga


Martells VVS & Bygg AB
Burs Gajbjänne 232
623 49 STÅNGA


Bygg & Inredning Gotland, AB
Burs Allmunde 304
623 49 STÅNGA


Hallbjärs AB
När Hallbjärs 619
623 48 Stånga


Fakta om Stånga

Stånga är en tätort i Gotlands kommun i Gotlands län, belägen cirka 50 km söder om centralorten Visby.

Yta: 104,76 hektar
Invånarantal: 317, år 2010

Här hittar du mer information om staden Stånga.

Rekommenderade byggfirmor i Stånga

Att hitta en byggfirma i Stånga som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Stånga som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Stånga som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Gotland som du kan kontakta.