Byggfirmor i Tingstäde - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Tingstäde

Annons:
I staden Tingstäde finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 9 olika byggfirmor i Tingstäde. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Tingstäde att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Gotland som ligger i närheten av Tingstäde.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Tingstäde hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Tingstäde samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Tingstäde kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Tingstäde

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Tingstäde. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

Ungesmiss Bygg & Skorstensrenovering AB
Stenkyrka Ungesmiss 118
624 42 TINGSTÄDE


Blomérs Sågverks o. Bygg AB,
Stenkyrka Sorby 108
624 42 TINGSTÄDE


Danne Pes Alltjänst
Stenkyrka Licknatte 317
624 42 TINGSTÄDE


Amanda Otterström
Stenkyrka Austergårds 416
624 42 TINGSTÄDE


Smissänge Alltjänst
Martebo Smissänge 904
624 40 TINGSTÄDE


Lanthantverkarna På Gotland, AB
Stenkyrka Tune 443
624 42 TINGSTÄDE


Ungesmiss Bygg & Skorstensrenovering AB
Stenkyrka Ungesmiss 118
624 42 TINGSTÄDE


Hellvi Vind AB
Stenkyrka Stenstugu 155
624 42 TINGSTÄDE


Daniel Ahlin
Martebo Lunds 450
624 40 TINGSTÄDE


Fakta om Tingstäde

Tingstäde är en tätort i Gotlands kommun i Gotlands län och kyrkby i Tingstäde socken på Gotland, belägen vid Tingstäde träsk cirka 20 km nordöst om centralorten Visby.

Yta: 115,63 hektar
Invånarantal: 265, år 2010

Här hittar du mer information om staden Tingstäde.

Rekommenderade byggfirmor i Tingstäde

Att hitta en byggfirma i Tingstäde som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Tingstäde som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Tingstäde som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Gotland som du kan kontakta.