Byggfirmor i Bua - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Bua

Annons:
I staden Bua finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 5 olika byggfirmor i Bua. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Bua att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Halland som ligger i närheten av Bua.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Bua hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Bua samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Bua kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Bua

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Bua. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

A Gunnarssons Bygg AB
Guttaredsv. 20
432 64 BUA


Gunnarssons Bygg, HB
Guttaredsv. 20
432 64 BUA


Jörgen Hanssons Bygg
Gråkullev. 5
432 64 BUA


C. Nilsson Mek och Entreprenad
Arakullev. 6 A
432 63 Bua


Celcius Mur & Skorstensteknik, AB
Bua Byg. 10
432 64 BUA


Fakta om Bua

Bua är en tätort i Varbergs kommun i Hallands län och är beläget vid kusten cirka 20 km norr om centralorten Varberg. Bua är också en halvö och här börjar skärgården som fortsätter norrut.

Yta: 126,85 hektar
Invånarantal: 1746, år 2010

Här hittar du mer information om staden Bua.

Rekommenderade byggfirmor i Bua

Att hitta en byggfirma i Bua som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Bua som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Bua som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Halland som du kan kontakta.