Byggfirmor i Falkenberg - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Falkenberg

Annons:
I staden Falkenberg finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 7 olika byggfirmor i Falkenberg. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Falkenberg att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Halland som ligger i närheten av Falkenberg.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Falkenberg hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Falkenberg samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Falkenberg kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Falkenberg

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Falkenberg. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

Vinbergs Golfklubb
Sannagård
311 95 Falkenberg


Folkareds Bygg, AB
Rönnåsv. 3
311 95 Falkenberg


Peterson & Hansson Byggnads AB
Badhusv. 53
311 32 FALKENBERG


Strand haga Bygg
Nejlikev. 8
311 33 Falkenberg


SK Bygg AB
Rönnhagsv. 7
311 44 Falkenberg


Lundby Entreprenad AB
Tångv. 4
311 32 FALKENBERG


Arvidstorps Bygg AB
Bräckev. 5
311 34 FALKENBERG


Fakta om Falkenberg

Falkenberg är en tätort i Halland och centralort i Falkenbergs kommun, Hallands län, belägen vid Ätrans utlopp i Kattegatt. Motorvägen E6/E20 som går mellan Oslo och Köpenhamn via Göteborg går vid Falkenberg. Järnvägen Västkustbanan passerar också förbi staden.

Yta: 1 484,82 hektar
Invånarantal: 20 035, år 2010

Här hittar du mer information om staden Falkenberg.

Rekommenderade byggfirmor i Falkenberg

Att hitta en byggfirma i Falkenberg som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Falkenberg som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Falkenberg som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Halland som du kan kontakta.