Byggfirmor i Halmstad - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Halmstad

Annons:
I staden Halmstad finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 11 olika byggfirmor i Halmstad. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Halmstad att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Halland som ligger i närheten av Halmstad.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Halmstad hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Halmstad samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Halmstad kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Halmstad

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Halmstad. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

NOAB hus
Ryttarev. 18 B
302 62 HALMSTAD


BYGGAB - Halmstad Bygg & Fastighetsservice AB
Svetsareg. 3
302 50 Halmstad


Fastbygg
Laholmsv. 50 C
302 67 Halmstad


Riksbyggen
Karl XI:s v. 61
302 96 Halmstad


Byggtjänst Anders Carlsson
Hagtornsv. 29
302 56 Halmstad


Halmstadsnickarservice Snöstorp AB
Ljungbyv. 120
302 56 Halmstad


Altbergs Bygg AB
Grönadalsv. 37
302 72 Halmstad


Holms Entreprenad i Halland AB
Karlsrov. 64
302 41 Halmstad


Sveriges Byggindustrier
Ljungbergsg. 28
302 35 HALMSTAD


Thorbjörnssons Bygg
Skedala Berghäll 131
305 93 Halmstad


Tage & Söner Byggnads AB
Rörkullsv. 5
302 41 Halmstad


Fakta om Halmstad

Halmstad är en tätort i södra Halland, centralort i Halmstads kommun och residensstad för Hallands län. Halmstad är Sveriges 20:e största tätort med 58 577 invånare år 2010. Halmstad är en hamnstad vid Nissans mynning i Laholmsbukten.

Yta: 3 412,98 hektar
Invånarantal: 58577, år 2010

Här hittar du mer information om staden Halmstad.

Rekommenderade byggfirmor i Halmstad

Att hitta en byggfirma i Halmstad som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Halmstad som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Halmstad som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Halland som du kan kontakta.