Byggfirmor i Kungsbacka - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Kungsbacka

Annons:
I staden Kungsbacka finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 5 olika byggfirmor i Kungsbacka. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Kungsbacka att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Halland som ligger i närheten av Kungsbacka.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Kungsbacka hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Kungsbacka samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Kungsbacka kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Kungsbacka

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Kungsbacka. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

TM Bygg & Riv AB
Göteborgsv. 587 A
434 96 Kungsbacka


HB Bygg AB
Magasinsg. 4
434 37 KUNGSBACKA


Anders och Magnus Bygg AB
Gymnasieg. 36
434 50 Kungsbacka


Dennis Byggtjänst
Lars Runebergs g. 76
434 42 KUNGSBACKA


Larsens Försäljning och Entreprenad AB
Verkstadsg. 12
434 42 KUNGSBACKA


Fakta om Kungsbacka

Kungsbacka är en tätort och centralort i Kungsbacka kommun i Hallands län, belägen 28 km från Göteborg.

Yta: 1 002,57 hektar
Invånarantal: 19 057, år 2010

Här hittar du mer information om staden Kungsbacka.

Rekommenderade byggfirmor i Kungsbacka

Att hitta en byggfirma i Kungsbacka som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Kungsbacka som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Kungsbacka som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Halland som du kan kontakta.