Byggfirmor i Laholm - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Laholm

Annons:
I staden Laholm finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 4 olika byggfirmor i Laholm. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Laholm att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Halland som ligger i närheten av Laholm.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Laholm hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Laholm samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Laholm kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Laholm

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Laholm. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

Pms Fastigheter i Mellby AB
Byv. 15
312 95 LAHOLM


Kövlinge Bygg AB
Hovsv. 17
312 94 Laholm


Pergus Bygg AB
Hovsv. 4
312 94 Laholm


Mestocka Bygg & Konsulttjänster AB
Mästocka 132
312 92 Laholm


Fakta om Laholm

Laholm är en tätort i södra Halland och centralort i Laholms kommun i Hallands län. Laholm ligger vid Lagans utlopp i Laholmsbukten. Laholms stad var både den äldsta, med stadsprivilegier från 1200-talet, och minsta i Halland.

Yta: 465,75 hektar
Invånarantal: 6150, år 2010

Här hittar du mer information om staden Laholm.

Rekommenderade byggfirmor i Laholm

Att hitta en byggfirma i Laholm som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Laholm som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Laholm som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Halland som du kan kontakta.