Byggfirmor i Åre - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Åre

Annons:
I staden Åre finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 6 olika byggfirmor i Åre. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Åre att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Jämtland som ligger i närheten av Åre.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Åre hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Åre samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Åre kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Åre

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Åre. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

Byggtjänst i Åre AB
Ängarna 319
830 13 åre


Åredalens Byggservice AB
Edvinsv. 1
830 13 åre


Hansson Byggare AB, Hans L
Lienv. 2
830 13 åre


P-O Byggare I Åre AB
Bullerbyn 7
830 13 åre


MINJO, AB
Tottgränd 1 A
830 13 åre


Putte Trubadur
Tottv. 28
830 13 åre


Fakta om Åre

Åre är en tätort i Åre kommun, västra Jämtland. Åre är kyrkort i Åre socken men trots namnet inte centralort i kommunen, vilket i stället är Järpen (25 kilometer öster om Åre). Antalet fast bosatta i tätorten Åre uppgår till cirka 1 400 personer.

Yta: 167,19 hektar
Invånarantal: 1417, år 2010

Här hittar du mer information om staden Åre.

Rekommenderade byggfirmor i Åre

Att hitta en byggfirma i Åre som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Åre som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Åre som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Jämtland som du kan kontakta.