Byggfirmor i Bispgården - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Bispgården

Annons:
I staden Bispgården finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 5 olika byggfirmor i Bispgården. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Bispgården att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Jämtland som ligger i närheten av Bispgården.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Bispgården hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Bispgården samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Bispgården kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Bispgården

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Bispgården. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

Lundström & Co Byggfirman AB
Utanede Holmsta Gård 249
840 73 Bispgården


Sthlmvip Bygg AB
Utanede 308
840 73 Bispgården


Bilfinger Industrial Services Sweden AB
Svarthålsforsen Svarthålsforsens Kraftverk
840 73 Bispgården


Vattenfall Services Nordic AB
Stadsforsen 120
840 73 Bispgården


Stråhle Mikael Construction Company AB
Långliden 229
840 73 Bispgården


Fakta om Bispgården

Bispgården är kyrkbyn i Fors socken i Ragunda kommun i östligaste Jämtland. Orten är uppdelad på två tätorter: Västra Bispgården och Östra Bispgården. Bispgården ligger cirka 120 km öster om Östersund längs riksväg 87.

Yta: 289 hektar
Invånarantal: 797, år 2010

Här hittar du mer information om staden Bispgården.

Rekommenderade byggfirmor i Bispgården

Att hitta en byggfirma i Bispgården som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Bispgården som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Bispgården som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Jämtland som du kan kontakta.