Byggfirmor i Hackås - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Hackås

Annons:
I staden Hackås finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 7 olika byggfirmor i Hackås. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Hackås att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Jämtland som ligger i närheten av Hackås.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Hackås hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Hackås samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Hackås kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Hackås

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Hackås. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

M Ivarsson Bygg
Syrénv. 7
830 23 Hackås


H.K.Z-Entreprenad AB
Gärde 723
830 23 Hackås


PO i Jämtland AB
Sanne 635
830 23 Hackås


Z - Entreprenad AB
Gärde 723
830 23 Hackås


Bygg ös AB
Salom 867
830 23 Hackås


Ts Klinkers I Hackås AB
Näckstav. 40
830 23 Hackås


Nordiskt Hausbau AB
Torget 4
830 23 Hackås


Fakta om Hackås

Hackås är en tätort i Bergs kommun, ett stationssamhälle och kyrkbyn i Hackås socken i södra Jämtland. Hackås ligger mellan sjöarna Storsjön och Näkten, cirka 40 km söder om Östersund och vid Inlandsbanan. Utanför Hackås sker övergången mellan Sannsundet i norr och Södra Storsjöflaket i söder.

Yta: 91,88 hektar
Invånarantal: 480, år 2010

Här hittar du mer information om staden Hackås.

Rekommenderade byggfirmor i Hackås

Att hitta en byggfirma i Hackås som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Hackås som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Hackås som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Jämtland som du kan kontakta.