Byggfirmor i Kälarne - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Kälarne

Annons:
I staden Kälarne finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 2 olika byggfirmor i Kälarne. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Kälarne att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Jämtland som ligger i närheten av Kälarne.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Kälarne hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Kälarne samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Kälarne kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Kälarne

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Kälarne. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

Magnus Svedberg
Västanede 242
840 64 Kälarne


Övsjö Fastighetsservice AB
Öster-övsjö 153
840 64 Kälarne


Fakta om Kälarne

Kälarne är en tätort i Bräcke kommun. Från Kälarne kommer centerpartisten Anders W Jonsson (född 1961). Anders är riksdagsledamot för Gävleborgs län sedan 2010. Skådespelaren Rolf Lassgård är född i byn Svedjelandet i närheten av Kälarne.

Yta: 144,61 hektar
Invånarantal: 451, år 2010

Här hittar du mer information om staden Kälarne.

Rekommenderade byggfirmor i Kälarne

Att hitta en byggfirma i Kälarne som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Kälarne som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Kälarne som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Jämtland som du kan kontakta.