Byggfirmor i Krokom - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Krokom

Annons:
I staden Krokom finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 5 olika byggfirmor i Krokom. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Krokom att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Jämtland som ligger i närheten av Krokom.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Krokom hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Krokom samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Krokom kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Krokom

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Krokom. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

Öhnstedt Bygg AB
Nordannälden 508
835 92 Krokom


Byggservice i Krokom AB
Vinkelv. 5
835 32 Krokom


Skyltreklam & Byggservice i Krokom AB
Vinkelv. 5
835 32 Krokom


Markentreprenader I Östersund AB
Forsbergs v.
835 32 Krokom


Rödöns Bygg AB
Rödön 110
835 91 KROKOM


Fakta om Krokom

Krokom är en tätort i Jämtland och centralort i Krokoms kommun, Jämtlands län belägen cirka 20 km nordväst om Östersund utmed E14. Krokom är en arbetspendlingsort till Östersund. Den dominerande arbetsgivaren i Krokom är Krokoms kommun och Jämtlands läns landsting.

Yta: 262,86 hektar
Invånarantal: 2277, år 2010

Här hittar du mer information om staden Krokom.

Rekommenderade byggfirmor i Krokom

Att hitta en byggfirma i Krokom som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Krokom som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Krokom som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Jämtland som du kan kontakta.