Byggfirmor i Oviken - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Oviken

Annons:
I staden Oviken finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 10 olika byggfirmor i Oviken. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Oviken att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Jämtland som ligger i närheten av Oviken.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Oviken hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Oviken samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Oviken kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Oviken

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Oviken. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

Oscarsson Bygg i Jämtland
Borgen 200
830 24 OVIKEN


Wikners i Persåsen
Persåsen 332
830 24 OVIKEN


Backfors Skogstjänster
Borgen 206
830 24 OVIKEN


Jekaby Bygg AB
Häggen 241
830 24 OVIKEN


Åkermo, Mats
Hällne 223
830 24 OVIKEN


J.O. Bygg
Borgen 634
830 24 OVIKEN


Jeka Bygg
Häggen 241
830 24 OVIKEN


Oscarssons Bygg I Jämtland, AB
Borgen 200
830 24 OVIKEN


Staffan Nilsson
Lockåsen 771
830 24 OVIKEN


Lindgren, Erik
Fröjdholmsv. 11
830 24 OVIKEN


Fakta om Oviken

Oviken är en småort i nordöstra delen av Bergs kommun och kyrkort i Ovikens socken. Oviken ligger på en ås mellan Sannsundet i öster och Myrviken i väster. Orten har anor från medeltiden i södra Storsjöbygden. Ovikens gamla och nya kyrka ligger här.

Yta: 37 hektar
Invånarantal: 143, år 2010

Här hittar du mer information om staden Oviken.

Rekommenderade byggfirmor i Oviken

Att hitta en byggfirma i Oviken som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Oviken som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Oviken som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Jämtland som du kan kontakta.