Byggfirmor i Rossön - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Rossön

Annons:
I staden Rossön finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 2 olika byggfirmor i Rossön. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Rossön att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Jämtland som ligger i närheten av Rossön.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Rossön hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Rossön samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Rossön kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Rossön

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Rossön. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

Bodums Kakelugnsmakeri
Buskholm 200
880 51 Rossön


Bengt Nilsson Fastighetsservice
Lesjötorp 115
880 51 Rossön


Fakta om Rossön

Rossön är en tätort i Strömsunds kommun och kyrkbyn i Bodums socken belägen cirka 45 km öster om Strömsund. Länsväg 346 går genom orten, som ligger invid Bodumsjön som ingår i Fjällsjöälvens vattensystem. Orten ligger i Ångermanland, och sedan 1974 i Jämtlands län.

Yta: 153,53 hektar
Invånarantal: 352, år 2010

Här hittar du mer information om staden Rossön.

Rekommenderade byggfirmor i Rossön

Att hitta en byggfirma i Rossön som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Rossön som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Rossön som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Jämtland som du kan kontakta.