Byggfirmor i Strömsund - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Strömsund

Annons:
I staden Strömsund finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 9 olika byggfirmor i Strömsund. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Strömsund att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Jämtland som ligger i närheten av Strömsund.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Strömsund hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Strömsund samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Strömsund kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Strömsund

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Strömsund. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

Vattudalens Bygg AB
Skräddaruddsg. 9
833 35 STRÖMSUND


EFPE Byggservice AB
Järnvägsg. 33
833 35 STRÖMSUND


Nf Byggservice
Björnstigen 20
833 34 Strömsund


M Långströms AB
Äspnäs 750
833 95 STRÖMSUND


Sentac
Bredgård 180
833 95 STRÖMSUND


Jämtlands Prefab Montage, AB
Färjemansv. 7
833 35 STRÖMSUND


Bygg Jonas
Strand 310
833 95 STRÖMSUND


Nyström Entreprenad AB
0670 - 100 10Nyca AB
Lagmansg. 29
833 31 STRÖMSUND


Fakta om Strömsund

Strömsund (sydsamiska: Straejmie) är en tätort i norra Jämtland samt centralort i Strömsunds kommun, Jämtlands län. Strömsund ligger vid Russfjärden i Ströms Vattudal. Europaväg 45 går via den 1956 invigda Strömsundsbron över Ströms Vattudal och in i Strömsund.

Yta: 362,66 hektar
Invånarantal: 3589, år 2010

Här hittar du mer information om staden Strömsund.

Rekommenderade byggfirmor i Strömsund

Att hitta en byggfirma i Strömsund som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Strömsund som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Strömsund som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Jämtland som du kan kontakta.