Byggfirmor i Stugun - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Stugun

Annons:
I staden Stugun finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 6 olika byggfirmor i Stugun. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Stugun att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Jämtland som ligger i närheten av Stugun.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Stugun hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Stugun samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Stugun kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Stugun

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Stugun. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

AD Bygg&VVS
Strandv. 3
830 76 Stugun


Andersson, Simon Jöns Enar
Höglunda 204
830 76 Stugun


Östlin & Karlsson AB
Selsålandet 306
830 76 Stugun


Engström Bygg AB, A.
Västanbäck 101
830 76 Stugun


Engström Bygg AB, A.
Västanbäck 300
830 76 Stugun


Vattenfall Services Nordic AB
Kraftstation
830 76 Stugun


Fakta om Stugun

Stugun är en tätort i Ragunda kommun och kyrkbyn i Stuguns socken Jämtlands län, belägen vid Indalsälven cirka 5 mil öster om Östersund. Stugun ligger mellan älvens strand och Stugubergets lodräta vägg, just där riksväg 87 mellan Östersund och Sollefteå korsar älven.

Yta: 124,09 hektar
Invånarantal: 659, år 2010

Här hittar du mer information om staden Stugun.

Rekommenderade byggfirmor i Stugun

Att hitta en byggfirma i Stugun som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Stugun som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Stugun som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Jämtland som du kan kontakta.