Byggfirmor i Vemdalen - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Vemdalen

Annons:
I staden Vemdalen finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 9 olika byggfirmor i Vemdalen. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Vemdalen att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Jämtland som ligger i närheten av Vemdalen.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Vemdalen hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Vemdalen samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Vemdalen kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Vemdalen

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Vemdalen. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

Träbyggaren Patrik Hellström
Fjällv. 7
840 92 VEMDALEN


Vemdalspojkarna
Fjällvägen 53
840 92 VEMDALEN


Vema Handel AB
Centrumg. 20
840 92 VEMDALEN


Vemhus Bygg AB
Industrig. 1
840 92 VEMDALEN


Vemdalens Plustjänster
Mov. 6
840 92 VEMDALEN


Backes Bygg & Stugservice
Skomakarg. 5
840 92 VEMDALEN


Roséns Byggservice
Lingonv. 3 B
840 92 VEMDALEN


El & Styr Funäsdalen / Vemdalen
Parkg. 3
840 92 VEMDALEN


Tomas P Bygg & Service
Smessg. 1
840 92 VEMDALEN


Fakta om Vemdalen

Vemdalen är en tätort i Härjedalens kommun och kyrkbyn i Vemdalens socken. Det finns två populära skidorter i närheten av Vemdalens ort; Vemdalsskalet och Björnrike. De marknadsförs som en gemensam skiddestination (inklusive Klövsjö/Storhogna ett par mil bort).

Yta: 318,58 hektar
Invånarantal: 542, år 2010

Här hittar du mer information om staden Vemdalen.

Rekommenderade byggfirmor i Vemdalen

Att hitta en byggfirma i Vemdalen som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Vemdalen som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Vemdalen som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Jämtland som du kan kontakta.