Byggfirmor i Bor - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Bor

Annons:
I staden Bor finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 9 olika byggfirmor i Bor. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Bor att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Jönköping som ligger i närheten av Bor.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Bor hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Bor samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Bor kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Bor

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Bor. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

Frans B. Byggare, AB
Ed Ekbacken 5
330 15 BOR


Leif Andersson Bygg Och Fastighetsservice I Bor
Bråkningsv. 6
330 15 BOR


Mek&Media Gimmarp KB
Gimmarp Skogsgläntan
330 15 BOR


Frans Byggare
Ed Ekbacken 5
330 15 BOR


Stig Alfredssons Bygg o. Projektering AB
Moängsv. 15
330 15 BOR


Sällbergs Bygg
Vikav. 23
330 15 BOR


Solbacken Bygg
Gällaryd Solbacken
330 15 BOR


Jonny Karlsson Invest I Bor AB
Moenv. 12
330 15 BOR


Byggnadsfirma Sture Jonasson AB
Ed Åsbro 2
330 15 BOR


Fakta om Bor

Bor (uttalas som "bår") är en tätort i Värnamo kommun i Jönköpings län. Bor ligger 12 km söder om Värnamo längs med Kust till kust-banan och riksväg 27 mellan Göteborg och Karlskrona. Ortens namn syftar på båtbärarna som bar båtar fram och tillbaka mellan sjöarna Hindsen och Flåren

Yta: 157,36 hektar
Invånarantal: 1256, år 2010

Här hittar du mer information om staden Bor.

Rekommenderade byggfirmor i Bor

Att hitta en byggfirma i Bor som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Bor som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Bor som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Jönköping som du kan kontakta.