Byggfirmor i Lekeryd - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Lekeryd

Annons:
I staden Lekeryd finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 11 olika byggfirmor i Lekeryd. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Lekeryd att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Jönköping som ligger i närheten av Lekeryd.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Lekeryd hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Lekeryd samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Lekeryd kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Lekeryd

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Lekeryd. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

YLAB Larssons Bygg AB
Hultseryd 1
561 96 LEKERYD


Åkessons Bygg AB
Renstorp
561 95 Lekeryd


Landsbygdsfixarna AB
Södra v. 7
561 96 LEKERYD


Fivleryd Byggservice AB
Fivleryd 6
561 95 Lekeryd


Karlsson, Anders Ing
Djuvarps Gård 1
561 96 LEKERYD


Westberg-Bygg
Hässlarp Nyholmen 1 A
561 96 LEKERYD


Örn Mur & Plattsättning AB
Tranåsv. 21
561 96 LEKERYD


Wista Trädgårdsmiljö
Anebyv. 8
561 95 Lekeryd


T.G:S Allservice
Skogsv. 37
561 96 LEKERYD


M & G Entreprenad & Bygg
Mosstigen 19
561 96 LEKERYD


YLAB Bygg och Maskin AB
Hultseryd
561 96 LEKERYD


Fakta om Lekeryd

Lekeryd är en tätort och kommundel i Jönköpings kommun i Jönköpings län samt kyrkby i Lekeryds socken. Lekeryd ligger mellan Huskvarna och Aneby i Småland. Samhället består av ett antal mindre butiker, en kiosk, en bensinmack, en frisörsalong, en pizzeria, en bilverkstad och Ica Nära "Ohlssons"

Yta: 69,95 hektar
Invånarantal: 817, år 2010

Här hittar du mer information om staden Lekeryd.

Rekommenderade byggfirmor i Lekeryd

Att hitta en byggfirma i Lekeryd som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Lekeryd som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Lekeryd som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Jönköping som du kan kontakta.