Byggfirmor i Ålem - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Ålem

Annons:
I staden Ålem finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 6 olika byggfirmor i Ålem. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Ålem att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Kalmar som ligger i närheten av Ålem.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Ålem hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Ålem samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Ålem kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Ålem

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Ålem. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

Byggnadsfirma Sten Ullström
Häradsv. 38
384 92 ålem


Byggnadsfirma Sven Jonsson AB
N. Bäckebo 115
384 93 ÅLEM


Murservice Ålem
Rönnv. 3
384 40 ÅLEM


Nabbens Murningsservice, Roland Karlsson
Alsteråv. 53
384 40 ÅLEM


Jonsson, Sven-Allan
N. Bäckebo 115
384 93 ÅLEM


Bygghästen HB
Njutemåla 414
384 92 ålem


Fakta om Ålem

Ålem är en tätort i Mönsterås kommun i Kalmar län, belägen ca 40 km norr om Kalmar. Ålem är belägen väster om Ålems kyrkby och uppstod som stationssamhälle när Kalmar–Berga Järnväg anlades 1897.

Yta: 115,43 hektar
Invånarantal: 803, år 2010

Här hittar du mer information om staden Ålem.

Rekommenderade byggfirmor i Ålem

Att hitta en byggfirma i Ålem som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Ålem som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Ålem som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Kalmar som du kan kontakta.