Byggfirmor i Bockara - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Bockara

Annons:
I staden Bockara finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 2 olika byggfirmor i Bockara. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Bockara att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Kalmar som ligger i närheten av Bockara.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Bockara hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Bockara samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Bockara kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Bockara

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Bockara. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

MK Betongrenovering AB
Stora vägen 29
579 91 Bockara


Bockara Byggtjänst AB
Bockara BENGTKÄLLA 3
579 91 Bockara


Fakta om Bockara

Bockara är en tätort i Oskarshamns kommun i Kalmar län. Vid Riksväg 37, som passerar rakt igenom orten, ligger förutom villabebyggelse en bensinmack, en kyrka och en skola.

Yta: 79,96 hektar
Invånarantal: 316, år 2010

Här hittar du mer information om staden Bockara.

Rekommenderade byggfirmor i Bockara

Att hitta en byggfirma i Bockara som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Bockara som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Bockara som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Kalmar som du kan kontakta.