Byggfirmor i Fårbo - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Fårbo

Annons:
I staden Fårbo finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 9 olika byggfirmor i Fårbo. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Fårbo att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Kalmar som ligger i närheten av Fårbo.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Fårbo hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Fårbo samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Fårbo kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Fårbo

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Fårbo. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

Stefan Hällblads Träförädling & Bygg AB
Ficksjöhagen 3
572 76 Fårbo


Byggnadsfirma Bröderna Nilsson
Ficksjöhagen 1
572 76 Fårbo


Langsjö Byggservice AB
Jämserum
572 96 Fårbo


Byggfirma Bröderna Nilsson I Fårbo AB
Ficksjöhagen 1
572 76 Fårbo


Lg Bygg och Måleri
Mörtfors Affären
572 96 Fårbo


Karl-Erik Karlssons Byggnadsfirma
Mörtfors 1
572 96 Fårbo


Axelssons Byggnads Firma
Jämserum Gunnarsmåla
572 96 Fårbo


CTS Brunnsborrning AB
Stolpen
572 96 Fårbo


Karlssons Kakel Murning & Bygg
Ficksjöv. 9
572 76 Fårbo


Fakta om Fårbo

Fårbo är en tätort i Oskarshamns kommun i Kalmar län. På andra sidan E22 ligger gården Fårbo, som gett namn till tätorten och spelat en betydande roll för samhällets utveckling. Fårbo levde tidigare i hög grad av sågverket på orten som lades ned 2002. Fårbo utsågs 2003 av Aftonbladet till "Sveriges ultimata byhåla".

Yta: 83,79 hektar
Invånarantal: 517, år 2010

Här hittar du mer information om staden Fårbo.

Rekommenderade byggfirmor i Fårbo

Att hitta en byggfirma i Fårbo som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Fårbo som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Fårbo som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Kalmar som du kan kontakta.