Byggfirmor i Figeholm - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Figeholm

Annons:
I staden Figeholm finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 3 olika byggfirmor i Figeholm. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Figeholm att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Kalmar som ligger i närheten av Figeholm.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Figeholm hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Figeholm samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Figeholm kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Figeholm

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Figeholm. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

Smålands Murning & Brasvärme
Sågarev. 5
572 95 FIGEHOLM


AB Smålands Murning & Brasvärme
Sågarev. 5
572 95 FIGEHOLM


2inch4 You KB
Mastv. 7
572 95 FIGEHOLM


Fakta om Figeholm

Figeholm är en tätort i Oskarshamns kommun i Kalmar län. Figeholm har en egen skärgård och Sjöräddningssällskapet har Räddningsstation Simpevarp i hamnen. Kärnkraftverket OKG ligger i närheten av samhället. Figeholm domineras dels av pappersbruket med samma namn, dels av att kärnkraftverket OKG ligger i närheten av samhället.

Yta: 85,36 hektar
Invånarantal: 734, år 2010

Här hittar du mer information om staden Figeholm.

Rekommenderade byggfirmor i Figeholm

Att hitta en byggfirma i Figeholm som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Figeholm som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Figeholm som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Kalmar som du kan kontakta.