Byggfirmor i Köpingsvik - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Köpingsvik

Annons:
I staden Köpingsvik finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 6 olika byggfirmor i Köpingsvik. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Köpingsvik att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Kalmar som ligger i närheten av Köpingsvik.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Köpingsvik hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Köpingsvik samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Köpingsvik kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Köpingsvik

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Köpingsvik. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

BTE Bygg-Teknik Entreprenad AB
Egby 98
387 95 KÖPINGSVIK


Spångebro Bygg
Nynäsg. 7
387 95 KÖPINGSVIK


Byggfirma Nicke Gotlänning
Gröndalsv. 16
387 50 Köpingsvik


Ölandsgruppen AB
Egby 98
387 95 KÖPINGSVIK


Dahlbergs Bygg
Solhagsv. 1
387 50 Köpingsvik


Leif Gustavssons Bygg i Sandby
Egby 140
387 95 KÖPINGSVIK


Fakta om Köpingsvik

Köpingsvik är en tätort i Borgholms kommun i Kalmar län och kyrkby i Köpings socken på Öland belägen cirka 4 kilometer öster om Borgholm. Det finns flera olika campingplatser och ett stort antal stugor i området kring Köpingsvik. I tätorten finns dessutom flera minigolfbanor och restauranger.

Yta: 118,17 hektar
Invånarantal: 599, år 2010

Här hittar du mer information om staden Köpingsvik.

Rekommenderade byggfirmor i Köpingsvik

Att hitta en byggfirma i Köpingsvik som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Köpingsvik som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Köpingsvik som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Kalmar som du kan kontakta.