Byggfirmor i Kristdala - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Kristdala

Annons:
I staden Kristdala finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 5 olika byggfirmor i Kristdala. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Kristdala att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Kalmar som ligger i närheten av Kristdala.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Kristdala hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Kristdala samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Kristdala kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Kristdala

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Kristdala. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

Byggnadsfirma J & O Karlsson
Ishult
570 91 KRISTDALA


Kristdala Bygg & Måleri AB
Västerviksv. 35
570 91 KRISTDALA


NHN Bygg AB
Systertorp 1
570 91 KRISTDALA


Magnus Algotsson
Malghult Kårehäll 2
570 91 KRISTDALA


Kristdala Alltjänst
Törng. 6
570 91 KRISTDALA


Fakta om Kristdala

Kristdala är en tätort i Oskarshamns kommun i Kalmar län, kyrkby i Kristdala socken. Tätorten har aldrig dominerats av en stor enskild arbetsgivare, men man har haft en hel del mellanstora industrier som sågverk och svets-/plåtindustri. Pendlingen till Oskarshamn är omfattande.

Yta: 140,49 hektar
Invånarantal: 945, år 2010

Här hittar du mer information om staden Kristdala.

Rekommenderade byggfirmor i Kristdala

Att hitta en byggfirma i Kristdala som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Kristdala som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Kristdala som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Kalmar som du kan kontakta.