Byggfirmor i Läckeby - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Läckeby

Annons:
I staden Läckeby finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 7 olika byggfirmor i Läckeby. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Läckeby att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Kalmar som ligger i närheten av Läckeby.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Läckeby hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Läckeby samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Läckeby kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Läckeby

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Läckeby. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

Nickebo Bygg AB
Nickebo 145
395 98 LÄCKEBY


Åkes Bygg
Sågarev. 5
395 97 Läckeby


Sbf - Service
Vångerslät 306
395 98 LÄCKEBY


Kyrkeslätbygg
Kyrkeslät 132
395 98 LÄCKEBY


Crevia Bygg & Design AB
Växthusv. 7
395 97 Läckeby


Kalmar Takstolar AB
Slätg. 7
395 97 Läckeby


Filip Malmerot Construction Services AB
Fröstingstorp 346
395 98 LÄCKEBY


Fakta om Läckeby

Läckeby är en tätort som ligger cirka 17 km norr om Kalmar i Kalmar kommun i Kalmar län. Idag består Läckeby till största delen av småhus, men vid centrum, där även en pizzeria och livsmedelsbutik finns, är det även en del tvåvåningslägenheter. I Läckeby finns Åbyskolan som erbjuder förskola och årskurserna 1-6.

Yta: 101,88 hektar
Invånarantal: 847, år 2010

Här hittar du mer information om staden Läckeby.

Rekommenderade byggfirmor i Läckeby

Att hitta en byggfirma i Läckeby som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Läckeby som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Läckeby som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Kalmar som du kan kontakta.