Byggfirmor i Långasjö - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Långasjö

Annons:
I staden Långasjö finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 3 olika byggfirmor i Långasjö. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Långasjö att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Kalmar som ligger i närheten av Långasjö.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Långasjö hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Långasjö samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Långasjö kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Långasjö

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Långasjö. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

Dbg Emmaboda AB
Strängsmåla 121
361 95 Långasjö


Byggnadsfirma Bo Sunesson
Harebo 145
361 95 Långasjö


Lundins Svets Och Reparationer
Koppekull 111
361 95 Långasjö


Fakta om Långasjö

Långasjö är en tätort i Emmaboda kommun och kyrkby i Långasjö socken i Kalmar län. Långasjö ligger i utvandrarbygden. Några kilometer bort ligger Vilhelm Mobergs födelsebygd. Kyrkan ligger belägen vid Långasjösjön. I kyrkan finns en altartavla som är målad av Elisabeth Bergstrand-Poulsen.

Yta: 75,00 hektar
Invånarantal: 348, år 2010

Här hittar du mer information om staden Långasjö.

Rekommenderade byggfirmor i Långasjö

Att hitta en byggfirma i Långasjö som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Långasjö som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Långasjö som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Kalmar som du kan kontakta.