Byggfirmor i Oskarshamn - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Oskarshamn

Annons:
I staden Oskarshamn finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 9 olika byggfirmor i Oskarshamn. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Oskarshamn att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Kalmar som ligger i närheten av Oskarshamn.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Oskarshamn hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Oskarshamn samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Oskarshamn kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Oskarshamn

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Oskarshamn. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

KBG Kustbygg Group AB
Södra v. 1
572 51 OSKARSHAMN


Byggfirman i Gröndal AB
Dockg. 9
572 35 OSKARSHAMN


ByggTEQnik i Oskarshamn AB
Nynäsv. 6
572 31 OSKARSHAMN


NILSSONS BYGG, KENT
Granholmsg. 10
572 40 OSKARSHAMN


Byggbolaget Karlsson Holmgren AB
Bruksg. 6
572 30 Oskarshamn


Peab
Väderumsv. 6
572 36 Oskarshamn


Oskarshamns Hus&Trädgårdsser
Spångg. 3
572 51 OSKARSHAMN


Oskarshamns Murning & Kakel, AB
Åsav. 45
572 36 Oskarshamn


Drillit Betonghåltagning, AB
Verkstadsg. 4
572 35 OSKARSHAMN


Fakta om Oskarshamn

Oskarshamn är en tätort och centralort i Oskarshamns kommun, Kalmar län, belägen vid Döderhultsviken i norra Kalmarsund. Bland de större industrierna kan nämnas Scania, kärnkraftverket OKG, SAFT AB (batteritillverkning) och Liljeholmens Stearinfabriks AB.

Yta: 1 310,01 hektar
Invånarantal: 17258, år 2010

Här hittar du mer information om staden Oskarshamn.

Rekommenderade byggfirmor i Oskarshamn

Att hitta en byggfirma i Oskarshamn som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Oskarshamn som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Oskarshamn som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Kalmar som du kan kontakta.