Byggfirmor i Påskallavik - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Påskallavik

Annons:
I staden Påskallavik finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 3 olika byggfirmor i Påskallavik. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Påskallavik att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Kalmar som ligger i närheten av Påskallavik.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Påskallavik hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Påskallavik samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Påskallavik kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Påskallavik

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Påskallavik. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

Björkéns Bygg & Murning
Kustvägen
570 90 PÅSKALLAVIK


Pgm Service
Rödskärsg. 14
570 90 PÅSKALLAVIK


Byggnadsfirma Joakim Klaesson
Kristdalav. 22
570 90 PÅSKALLAVIK


Fakta om Påskallavik

Påskallavik är en tätort i Oskarshamns kommun i Kalmar län, beläget vid Kalmarsund, cirka 15 km söder om Oskarshamn. Påskallavik växte fram mellan gårdarna Emmekalv, Älvehult, Nötö och Vånevik, vilka kan härledas till medeltiden.

Yta: 112,38 hektar
Invånarantal: 1083, år 2010

Här hittar du mer information om staden Påskallavik.

Rekommenderade byggfirmor i Påskallavik

Att hitta en byggfirma i Påskallavik som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Påskallavik som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Påskallavik som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Kalmar som du kan kontakta.