Byggfirmor i Söderåkra - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Söderåkra

Annons:
I staden Söderåkra finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 6 olika byggfirmor i Söderåkra. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Söderåkra att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Kalmar som ligger i närheten av Söderåkra.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Söderåkra hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Söderåkra samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Söderåkra kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Söderåkra

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Söderåkra. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

Sd-Hus Bygg & Montage AB
Övraby 136
385 97 SÖDERÅKRA


Göran Fransén Mef
Ekesv. 9
385 51 SÖDERÅKRA


Nils Anders Harrysson
Övraby 152
385 97 SÖDERÅKRA


Golftriangeln AB
Söderåkra-Eket Möre golfklubb
385 97 SÖDERÅKRA


SD-Hus Bygg & Montage AB
Övraby 136
385 97 SÖDERÅKRA


Sd-Hus Produktion AB
Övraby
385 97 SÖDERÅKRA


Fakta om Söderåkra

Söderåkra är en tätort i Söderåkra socken, Torsås kommun i Kalmar län. Denna kustnära ort ligger nästan mitt emellan Kalmar och Karlskrona, till vilka man tar sig via den intilliggande E22:an. I Söderåkra återfinns bland annat hotell, golfbana och köpcentrum.

Yta: 135,17 hektar
Invånarantal: 912, år 2010

Här hittar du mer information om staden Söderåkra.

Rekommenderade byggfirmor i Söderåkra

Att hitta en byggfirma i Söderåkra som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Söderåkra som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Söderåkra som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Kalmar som du kan kontakta.