Byggfirmor i Timmernabben - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Timmernabben

Annons:
I staden Timmernabben finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 2 olika byggfirmor i Timmernabben. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Timmernabben att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Kalmar som ligger i närheten av Timmernabben.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Timmernabben hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Timmernabben samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Timmernabben kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Timmernabben

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Timmernabben. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

Kalmar Fukt o Byggteknik
Skepparv. 29
380 52 Timmernabben


Reise Montage
Genuagränd 8
380 52 Timmernabben


Fakta om Timmernabben

Timmernabben är en tätort i Ålems socken, Mönsterås kommun i Kalmar län. Den var tidigare lots- och lastageplats för utskeppning av timmer med varvsindustri. Orten ligger vid Kalmarsund. Namnet är sammansatt av orden "timmer" och "nabbe", där nabbe är en synonym för udde.

Yta: 148,75 hektar
Invånarantal: 1276, år 2010

Här hittar du mer information om staden Timmernabben.

Rekommenderade byggfirmor i Timmernabben

Att hitta en byggfirma i Timmernabben som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Timmernabben som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Timmernabben som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Kalmar som du kan kontakta.