Byggfirmor i Trekanten - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Trekanten

Annons:
I staden Trekanten finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 8 olika byggfirmor i Trekanten. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Trekanten att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Kalmar som ligger i närheten av Trekanten.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Trekanten hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Trekanten samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Trekanten kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Trekanten

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Trekanten. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

BP Bygg & Allservice
Stjärnamo 117
388 98 Trekanten


Jakobssons Rit & Bygg AB
Mossebo 202
388 98 Trekanten


Kalmarschakt AB
Nygrantorp 102
388 98 Trekanten


M Kindberg Bygg, AB
Vallentins v. 16
388 40 TREKANTEN


Måsebo Gård
Mossebo 116
388 98 Trekanten


Johanssons Gräv AB, Ingvar
Nygrantorp 149
388 98 Trekanten


ETK Bygg & Kakeltjänst
Gamla v. 69
388 40 TREKANTEN


Ag-Gård Bygg AB
Gamla v. 44
388 40 TREKANTEN


Fakta om Trekanten

Trekanten är en tätort i Kalmar kommun i Kalmar län, belägen mellan Kalmar och Nybro. Avståndet från Trekanten till Kalmar och Nybro är 17,4 respektive 14,4 kilometer. I Trekanten finns fotbollsföreningen Trekantens IF, förkortat TIF.

Yta: 194,07 hektar
Invånarantal: 1422, år 2010

Här hittar du mer information om staden Trekanten.

Rekommenderade byggfirmor i Trekanten

Att hitta en byggfirma i Trekanten som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Trekanten som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Trekanten som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Kalmar som du kan kontakta.