Byggfirmor i Vena - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Vena

Annons:
I staden Vena finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 6 olika byggfirmor i Vena. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Vena att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Kalmar som ligger i närheten av Vena.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Vena hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Vena samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Vena kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Vena

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Vena. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

K-A L. Bygg & Reparation HB
Industriv. 6
577 90 Vena


Tomas Tak & Bygg
Basebov. 17
577 90 Vena


Tomas Tak & Bygg AB
Basebov. 17
577 90 Vena


TOP Fibre AB
TRÄDA
577 93 VENA


Karlsson, Krister
Träda 2
577 93 VENA


Per Danielsson Jord & Skog AB
Vederhult 1
577 93 VENA


Fakta om Vena

Vena är en tätort i Hultsfreds kommun i Kalmar län, kyrkby i Vena socken. Vena kyrka ligger här liksom en bensinmack, ett värdshus (Vena Värdshus) och en bank. SK Lojal heter idrottsföreningen i samhället som bl.a. spelar fotboll på natursköna Ekensved. Vena stavades Hvena före stavningsreformen 1906. Den lilla byn Skinnarp ligger utanför Vena.

Yta: 79,15 hektar
Invånarantal: 367, år 2010

Här hittar du mer information om staden Vena.

Rekommenderade byggfirmor i Vena

Att hitta en byggfirma i Vena som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Vena som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Vena som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Kalmar som du kan kontakta.