Byggfirmor i Hamneda - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Hamneda

Annons:
I staden Hamneda finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 2 olika byggfirmor i Hamneda. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Hamneda att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Kronoberg som ligger i närheten av Hamneda.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Hamneda hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Hamneda samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Hamneda kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Hamneda

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Hamneda. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

Björge, Tom Runar
Runkarp Södergård 2
340 13 HAMNEDA


Tk Timmerhouse AB
Kärr 1
340 13 HAMNEDA


Fakta om Hamneda

Hamneda är en småort i Ljungby kommun och kyrkbyn i Hamneda socken som är belägen vid Lagan. År 2010 fanns här 158 boende. I och kring Hamneda finns 590 kända fornlämningar, varav ett tjugotal hällkistor från yngsta stenåldern.

Yta: 46 hektar
Invånarantal: 158, år 2010

Här hittar du mer information om staden Hamneda.

Rekommenderade byggfirmor i Hamneda

Att hitta en byggfirma i Hamneda som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Hamneda som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Hamneda som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Kronoberg som du kan kontakta.