Byggfirmor i Lagan - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Lagan

Annons:
I staden Lagan finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 13 olika byggfirmor i Lagan. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Lagan att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Kronoberg som ligger i närheten av Lagan.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Lagan hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Lagan samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Lagan kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Lagan

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Lagan. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

Lagans Byggnads AB
Västerg. 3
341 50 Lagan


Röinge Sten Entreprenad AB
Föraretorp 1
341 52 Lagan


Ågårdh Bygg
Storg. 7
341 50 Lagan


Lagan Turf Arena AB
Hjortstigen 15
341 50 Lagan


Jacobsens Byggvaror AB
Bergadalsg. 2
341 50 Lagan


Byggnadsfirman S-Å Strömgren
Tryggarp 4
341 52 Lagan


Ljungby Dykarskola AB
Nyg. 1
341 50 Lagan


Sten Entreprenad AB
Föraretorp 1
341 52 Lagan


Scanmed Kronoberg AB
Violv. 8
341 51 LAGAN


Johan Loftén Snickeri & Montage
Domaryd Smedanäs 2
341 52 Lagan


Keca Fastigheter AB
Värnamov. 19
341 51 LAGAN


Hörda Glesbyggds-Service
Hörda Böketorp 1
341 52 Lagan


Ove Kummel AB
Yxkullssunds SÄTERI
LAGAN


Fakta om Lagan

Lagan är en tätort i Ljungby kommun i Kronobergs län och kyrkby i Berga socken med Berga kyrka. Namnet har orten fått från ån Lagan, vid vilken den ligger. I Lagan finns bland andra Swedrive AB som tillverkar transmissionsprodukter, Modulpac AB som tillverkar kapsyler och förpackningar i plast...

Yta: 272,95 hektar
Invånarantal: 1744, år 2010

Här hittar du mer information om staden Lagan.

Rekommenderade byggfirmor i Lagan

Att hitta en byggfirma i Lagan som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Lagan som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Lagan som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Kronoberg som du kan kontakta.