Byggfirmor i Lenhovda - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Lenhovda

Annons:
I staden Lenhovda finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 6 olika byggfirmor i Lenhovda. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Lenhovda att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Kronoberg som ligger i närheten av Lenhovda.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Lenhovda hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Lenhovda samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Lenhovda kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Lenhovda

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Lenhovda. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

NPF Bygg AB
Åsg. 4
360 73 Lenhovda


MG Bygg AB
Vagnv. 6
360 73 Lenhovda


Byggfirma K-E Stridh AB
Stapelv. 13
360 73 Lenhovda


SC Hus
Lenhovda-nöbbele Riddarbacken
360 73 Lenhovda


Lenhovda Byggnadsfirma
Nöbbele
360 73 Lenhovda


Bm Montering
Romarliden 16
360 73 Lenhovda


Fakta om Lenhovda

Lenhovda (uttalas le-n-håvd-a) är en tätort i Uppvidinge kommun i Kronobergs län. I Lenhovda finns ett stort gravfält från järnåldern med ca 170 fornlämningar, som visar Lenhovdas betydelse som boplats cirka 500 år f Kr. Lenhovda var sedan urminnes tid tingsplats (tingsställe) i Uppvidinge härad.

Yta: 232,76 hektar
Invånarantal: 1744, år 2010

Här hittar du mer information om staden Lenhovda.

Rekommenderade byggfirmor i Lenhovda

Att hitta en byggfirma i Lenhovda som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Lenhovda som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Lenhovda som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Kronoberg som du kan kontakta.