Byggfirmor i Lessebo - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Lessebo

Annons:
I staden Lessebo finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 3 olika byggfirmor i Lessebo. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Lessebo att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Kronoberg som ligger i närheten av Lessebo.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Lessebo hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Lessebo samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Lessebo kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Lessebo

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Lessebo. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

Ottosson Bygg AB
Åkerhultsv. 6
360 50 LESSEBO


Nordiska Stålbyggen AB
Hyvelv. 5
360 50 LESSEBO


Görank Byggservice AB
Bergsrådsg. 7 E
360 50 LESSEBO


Fakta om Lessebo

Lessebo är en tätort och centralort i Lessebo kommun i Kronobergs län, belägen vid Lesseboån, sjön Läens avlopp till Öjen. Det finns ett pappersbruk i Lessebo där många i orten arbetar, bruket är privatägt efter att Vida AB tidigare ägt det. Här finns också Lessebo Handpappersbruk där man fortsätter med den gamla konsten att tillverka papper.

Yta: 339,83 hektar
Invånarantal: 2737, år 2010

Här hittar du mer information om staden Lessebo.

Rekommenderade byggfirmor i Lessebo

Att hitta en byggfirma i Lessebo som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Lessebo som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Lessebo som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Kronoberg som du kan kontakta.