Byggfirmor i Båtskärsnäs - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Båtskärsnäs

Annons:
I staden Båtskärsnäs finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 3 olika byggfirmor i Båtskärsnäs. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Båtskärsnäs att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Norrbotten som ligger i närheten av Båtskärsnäs.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Båtskärsnäs hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Båtskärsnäs samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Båtskärsnäs kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Båtskärsnäs

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Båtskärsnäs. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

JanneS Ekonomi & Redovisningstjänst
Hästholmsv. 15
952 95 Båtskärsnäs


Strömbergs Bygg AB
Kolbacksv. 25
952 95 Båtskärsnäs


H Strömbergs Bygg AB
Kolbacksv. 25
952 95 Båtskärsnäs


Fakta om Båtskärsnäs

Båtskärsnäs (fi Paaskeri) är en tätort i Kalix kommun. Byn, som tillkommit med anledning av ett nu nedlagt sågverk, ligger 22 kilometer från Kalix och 7 kilometer från E4 mot Haparanda, vackert belägen i skärgården mellan utloppen för Kalix älv och Sangis älv.

Yta: 95,69 hektar
Invånarantal: 296, år 2010

Här hittar du mer information om staden Båtskärsnäs.

Rekommenderade byggfirmor i Båtskärsnäs

Att hitta en byggfirma i Båtskärsnäs som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Båtskärsnäs som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Båtskärsnäs som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Norrbotten som du kan kontakta.