Byggfirmor i Gammelstad - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Gammelstad

Annons:
I staden Gammelstad finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 11 olika byggfirmor i Gammelstad. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Gammelstad att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Norrbotten som ligger i närheten av Gammelstad.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Gammelstad hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Gammelstad samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Gammelstad kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Gammelstad

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Gammelstad. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

Olive Sverige AB
Företagsv. 9
954 33 GAMMELSTAD


Hala Byggplåtslageri AB
Hantverksv. 2 G
954 33 GAMMELSTAD


BoAkuten
Rågv. 16
954 32 Gammelstad


Luleåhus I Norr AB
Hantverksv. 31 B
954 33 GAMMELSTAD


Svanbergs Vvs
Hantverksv. 31
954 33 GAMMELSTAD


Bd Stål AB
Lindbomsbacken 40
954 33 GAMMELSTAD


Patrik Rova AB
Bärgarstigen 56
954 35 GAMMELSTAD


Salong Hair Cut I Malmö AB
Sandåkersv. 4
954 33 GAMMELSTAD


Monterat Sweden AB
Lagmansv. 37
954 32 Gammelstad


Lasse Hollström Bygg, AB
Kaptensv. 2
954 33 GAMMELSTAD


B&L Badrum & Bygg AB
Bärgarstigen 6
954 35 GAMMELSTAD


Fakta om Gammelstad

Gammelstaden före 1987 Gammelstad, är en tätort strax väster om Luleå i Luleå kommun, Norrbottens län. Gammelstaden brukar ofta beskrivas som det egentliga Luleås äldsta del. Kring kyrkan ligger Gammelstads kyrkstad med 408 kyrkstugor i nära ursprungligt skick. Kyrkstaden finns med på Unescos världsarvslista.

Yta: 619,93 hektar
Invånarantal: 4960, år 2010

Här hittar du mer information om staden Gammelstad.

Rekommenderade byggfirmor i Gammelstad

Att hitta en byggfirma i Gammelstad som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Gammelstad som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Gammelstad som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Norrbotten som du kan kontakta.