Byggfirmor i Glommersträsk - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Glommersträsk

Annons:
I staden Glommersträsk finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 3 olika byggfirmor i Glommersträsk. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Glommersträsk att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Norrbotten som ligger i närheten av Glommersträsk.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Glommersträsk hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Glommersträsk samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Glommersträsk kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Glommersträsk

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Glommersträsk. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

Eklunds ByggRörELse AB
Brännberg 13
930 81 Glommersträsk


Grön Bo AB
Skjutbanev. 1
930 81 Glommersträsk


Glommershus AB
Skjutbanev. 1
930 81 Glommersträsk


Fakta om Glommersträsk

Glommersträsk är en tätort i Arvidsjaurs kommun, 45 km sydost om Arvidsjaur. Glommersträsk ligger i Norrbottens län, i landskapet Lappland. Orten, som i folkmun ofta kallas enbart Glommers, firade 250-årsjubileum år 2007. Orten var tidigare ett stationssamhälle vid järnvägen Jörn-Arvidsjaur.

Yta: 152,22 hektar
Invånarantal: 272, år 2010

Här hittar du mer information om staden Glommersträsk.

Rekommenderade byggfirmor i Glommersträsk

Att hitta en byggfirma i Glommersträsk som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Glommersträsk som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Glommersträsk som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Norrbotten som du kan kontakta.