Byggfirmor i Hakkas - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Hakkas

Annons:
I staden Hakkas finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 2 olika byggfirmor i Hakkas. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Hakkas att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Norrbotten som ligger i närheten av Hakkas.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Hakkas hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Hakkas samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Hakkas kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Hakkas

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Hakkas. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

J.Väyrynen
Kalixv. 68
980 41 HAKKAS


Byggsom AB
Kalixv. 39
980 41 HAKKAS


Fakta om Hakkas

Hakkas är en tätort i Gällivare kommun. Byn har cirka 370 invånare och är därmed den största tätorten på Gällivare landsbygd. Dess främsta näring är skogsbruk, men de flesta invånarna arbetspendlar till Gällivare eller Malmberget. I byn finns ett antal småföretag, en butik, bensinstation, tatuerare, bibliotek, skola, förskola och ett kafé.

Yta: 150,72 hektar
Invånarantal: 365, år 2010

Här hittar du mer information om staden Hakkas.

Rekommenderade byggfirmor i Hakkas

Att hitta en byggfirma i Hakkas som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Hakkas som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Hakkas som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Norrbotten som du kan kontakta.