Byggfirmor i Haparanda - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Haparanda

Annons:
I staden Haparanda finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 14 olika byggfirmor i Haparanda. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Haparanda att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Norrbotten som ligger i närheten av Haparanda.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Haparanda hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Haparanda samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Haparanda kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Haparanda

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Haparanda. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

Haparanda Byggtjänst AB
Havrev. 9
953 33 HAPARANDA


Hälsokost I Haparanda AB
N. Esplanaden 8
953 31 HAPARANDA


Haparanda Industrifastigheter AB
Företagsv. 3
953 33 HAPARANDA


Ou L.F.A Invest
Vuonov. 10
953 92 Haparanda


ISEC AB
Tullg. 8 B
953 31 HAPARANDA


S Kuusela Welding AB
Företagsv. 9
953 33 HAPARANDA


Nordiska Stålmontage AB
Sölkäsaari 55
953 91 HAPARANDA


Lapplands Eltjänst AB
Företagsv. 3
953 33 HAPARANDA


GJ Bygg AB
Norrmalmsv. 16
953 34 Haparanda


J.Niva Bygg & Montage
Keräsjoki 588
953 92 Haparanda


Fineweld Sverige AB
Fudvik AB
Kotalahti 105
953 92 Haparanda


Haparanda Bygg & Entreprenad AB
Stationsg. 4 A
953 37 HAPARANDA


Alamäki Bygg AB
N. Esplanaden 17 B
953 34 Haparanda


Fakta om Haparanda

Haparanda är en tätort i Norrbotten och centralort i Haparanda kommun i Norrbottens län. Haparanda är Sveriges östligaste tätort. Den 8 juni 2005 blev det klart att Ikea valt att etablera sig i Haparanda. Invigningen skedde den 15 november 2006.

Yta: 442,72 hektar
Invånarantal: 4856, år 2010

Här hittar du mer information om staden Haparanda.

Rekommenderade byggfirmor i Haparanda

Att hitta en byggfirma i Haparanda som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Haparanda som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Haparanda som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Norrbotten som du kan kontakta.