Byggfirmor i Harads - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Harads

Annons:
I staden Harads finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 4 olika byggfirmor i Harads. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Harads att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Norrbotten som ligger i närheten av Harads.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Harads hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Harads samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Harads kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Harads

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Harads. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

Kaadm AB
S. Harads 30
960 24 Harads


Dalkvist Mark & Rivningsentreprenader AB
Västbo 17
960 24 Harads


T.L.E. Borrteknik
Bjässand 7
960 24 Harads


Harads Bygg & Plattsättning AB
Svanöv. 11
960 24 Harads


Fakta om Harads

Harads är en tätort i Bodens kommun, och kyrkby i Edefors socken. Harads ligger längs riksväg 97 cirka 45 kilometer nordväst om Boden. Orten har god service med bland annat badhus, bibliotek, apotek, vårdcentral, campingplats, bensinstation, handel och verkstäder.

Yta: 129,33 hektar
Invånarantal: 501, år 2010

Här hittar du mer information om staden Harads.

Rekommenderade byggfirmor i Harads

Att hitta en byggfirma i Harads som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Harads som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Harads som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Norrbotten som du kan kontakta.