Byggfirmor i Hortlax - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Hortlax

Annons:
I staden Hortlax finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 6 olika byggfirmor i Hortlax. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Hortlax att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Norrbotten som ligger i närheten av Hortlax.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Hortlax hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Hortlax samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Hortlax kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Hortlax

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Hortlax. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

Lundmans Bygg AB
Innimarksv. 229
944 32 Hortlax


IB Bygg o Design
Höglandsnäsv. 37
944 91 HORTLAX


F Perssons Bygg & Glas
Grundviksv. 122
944 91 HORTLAX


BoMur
Höglandsnäsv. 301
944 91 HORTLAX


Magnusgårdens Bygg AB
Magnusv. 22
944 31 HORTLAX


Sundboms Technical Trading HB
Hortlaxv. 141
944 31 HORTLAX


Fakta om Hortlax

Hortlax är en tätort i Piteå kommun och kyrkby i Hortlax socken. Hortlax kyrka började byggas 1913. En bit bort från kyrkan finns en kyrkogård. Det finns kommunal skola till och med högstadiet, sim- och sporthall, bibliotek, läkarstation med barnavårdscentral, tandläkare och blomsterhandel.

Yta: 148,88 hektar
Invånarantal: 1248, år 2010

Här hittar du mer information om staden Hortlax.

Rekommenderade byggfirmor i Hortlax

Att hitta en byggfirma i Hortlax som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Hortlax som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Hortlax som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Norrbotten som du kan kontakta.