Byggfirmor i Kalix - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Kalix

Annons:
I staden Kalix finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 12 olika byggfirmor i Kalix. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Kalix att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Norrbotten som ligger i närheten av Kalix.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Kalix hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Kalix samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Kalix kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Kalix

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Kalix. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

HÖ Allbygg AB
Valhallav. 55
952 31 KALIX


Kalix Lantbruks Service
Pålängev. 95
952 51 KALIX


Tri Invent AB
Holmträsk
KALIX


Henrikssons Bygg i Kalix AB
Järnvägsg. 22
952 35 KALIX


Henrik Lindvalls Byggentr, AB
Holmträsk 302
952 94 Kalix


SA Englund
Rudträskv. 1
952 41 Kalix


Norrbottens Maskin & Industriteknik AB
Lillgränd 14
952 61 Kalix


Pl Montage
Månsbyn 361
952 91 KALIX


SE Sandbergs Bygg & Rep
Bandv. 20
952 36 Kalix


Bygg - & Fastighetskonsult I Norr AB
Kärleksstigen 21
952 32 Kalix


Johanssons Bygg & Anläggning
Vitvattnet 16
952 93 KALIX


P Lindvall Bygg
Holmträsk 432
952 94 Kalix


Fakta om Kalix

Kalix (i äldre litteratur Calix) är centralort och en tätort i Kalix kommun. Något färre än hälften av kommunens 16 497 invånare (2013) bor i tätorten. Stora privata företag i eller nära tätorten Kalix är Billerud Karlsborg AB (1 mil öster om Kalix), Part AB, Kalix Tele 24 AB och Rolfs Såg och hyvleri AB.

Yta: 757,36 hektar
Invånarantal: 7299, år 2010

Här hittar du mer information om staden Kalix.

Rekommenderade byggfirmor i Kalix

Att hitta en byggfirma i Kalix som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Kalix som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Kalix som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Norrbotten som du kan kontakta.